Може ли Хипокси тренировките да бъдат алтернатива на липосукцията - hypoxi-bg.com - Често задавани въпроси
  • Регистрация
Това е секцията ни Често задавани въпроси, където можете да задавате въпроси свързани с HYPOXI и всички създадени категории и ще получите компетентен отговор от нашия екип.

Може ли Хипокси тренировките да бъдат алтернатива на липосукцията

1 Отговор

0 гласа

Когато сте решили да си направите липосукция, значи сте се информирали за очакванията от нея, за противопоказания, за предварителната подготовка и за възстановителния период. Информирали сте се и какви усилия са необходими за поддържане след интервенцията. А знаете ли, че Хипокси тренировките са здравословната и неинвазивна алтернатива на липосукцията? Ето няколко прилики и разлики на Хипокси и липосукцията:

- липосукцията, както и Хипокси е метод за оформяне и скулптуриране на тялото

- липосукцията не е подходяща за хора с наднормено тегло и не е метод за отслабване; Хипокси подпомага отслабването и има малко противопоказания

- липосукцията е пластична операция, при която се изсмукват мазнини от различни области на човешкото тяло; Хипокси е метод за включване на складираните мазнини в обмяната на веществата – още на първата тренировка те започват да отдават необходимата енергия на тялото.

- липосукцията премахва „завинаги” мастните клетки от проблемните зони, но ако не сте стриктни в поддържане на постигнатите форми със спорт и хранителен режим, то е възможно възстановяването им на същите места или още по-лошо на места, където натрупвайки се мазнините имат и здравословен проблем (например в коремната област); Хипокси е целенасочена „тренировка” на метаболизма на тялото, по преценка на терапевта могат да се включват различни зони с мастни натрупвания, така че те да бъдат трайно активирани за работа в енергийния обмен.

- възстановяването след липосукция е около три месеца, когато могат и да се видят резултатите от нея; резултатите при Хипокси се виждат след 6-7 тренировки (понякога и по-рано)

- не на последно място е цената, риска за здравето и др.

Вижте и изследване с магнитен резонанс на колегите от Австрия.

публикуван 25 Авг, 2015 от Pavlina
...