Ползите, които ви донасят Хипокси тренировките - hypoxi-bg.com - Често задавани въпроси
  • Регистрация
Това е секцията ни Често задавани въпроси, където можете да задавате въпроси свързани с HYPOXI и всички създадени категории и ще получите компетентен отговор от нашия екип.

Ползите, които ви донасят Хипокси тренировките

0 гласа

1 Отговор

0 гласа
Има участъци в нашето тяло, които най-трудно реагират на нашите усилия за отслабване. Това е така заради редица фактори в човешкия (особено женския) организъм, както и наследствения фактор. Тези зони обикновено са със затруднено кръвообращение, там се натрупват мастните запаси на организма, а както знаем те са най-трудни за активиране и отдаване на тази складирана енергия ( тялото ги „пази” за по-гладни години ).

     Апаратите Хипокси са уникални с това, че по време на тренировка те целенасочено подобряват кръвообращението в кожа-подкожие там където ние желаем. До тези зони достигат хранителни вещества, а с тях хормони и ензими, които достигнали мастните клетки участват в биохимична реакция за тяхното активиране и включване в отдаване на складираната енергия. Освен хранене и активиране на мазнините, ползите са и от дрениращия и очистващ ефект. Та с две думи при Хипокси тренировка имаме две фази, фаза на хранене и активиране, и фаза на дрениране и очистване (нищо магическо и фантастично). И още една „екстра”, чрез апарат HDC (хипокси дермоложи комфорт) – а ние си го наричаме апарата за кожа, много бързо има видим ефект от стягане и тонизиране на кожата на тялото. Докато апаратът работи, освен подобреното кръвоснабдяване и очистване на зоните (венозен и лимфен дренаж), през цялото време дразнението на кожата, я стимулира да произвежда колаген и тя подобрява и запазва свежестта си.

     Тази „лекция” я предлагаме на Вашето внимание, защото за нас е важно повече хора да знаят, че Хипокси е единствената апаратура, която по здравословен начин помага на хората да подобрят естетически фигурата, но и да подобрят и самочувствието, и тонуса, и здравето си дори. Естествено има малко противопоказания и не я прилагаме при хора с тях, но всички наши клиенти споделят, че се чувстват по-добре и са наши фенове.

     Важно е да се знае, че ако сте жена с над 10 кг. наднормено тегло, жена често подлагала се на строги (дори гладни) диети, постигала резултат и след това драстично качвала кг. не бива да очаквате, че с 12 тренировки ще постигнете мечтаното тяло, но трябва да знаете че правейки усилие с Хипокси Вие наистина трябва да промените режимa си на хранене и движение, и резултатите ще дойдат. С Хипокси ние само ще Ви подпомогнем, резултатите да са по-бързи, а вашата воля и упоритост ще доведе до желания ефект.

     При мъжете нещата се случват много по-лесно, поради известни причини. Обикновено са с добър хормонален баланс, добре структурирана мускулатура и т.н. Затова телата на мъжете, които имат проблем с „биреното” коремче и паласки много бързо реагират с помощта на тренировките на апарат Vacunaut. Но пък тези с наднормено тегло, без строг хранителен режим не трябва да очакват върховни резултати!

     Ползите на Хипокси тренировките в здравен аспект също не са за пренебрегване. На първо място с апарат L250 провеждаме рехабилитация при увреди в ставния апарт на долен крайник. Превенция на разширени вени, както и подпомагане на лечението, ако е налично заболяването. Превенция на диабета, защото по време на тренировки инсулина играе основна роля в активиране на мазнините.

    При спортисти и след усилено физическо натоварване, използваме Хипокси тренировката за бързо  освобождаване на  токсините и напрежението в мускулите.

     Накратко  Хипокси терапията  успешно се съчетава с лечебния и възстановителния процес при метаболитни, венозни, ставни и др. заболявания.

     Нашият медицински екип е щастлив, че работи с тези апарати, защото знае, че те помагат здавословно!

     Успех!

Вера Наумова – кинезитерапевт, хипокситерапевт

Павлина Гоцева – медицинска сестра и хипокситерапевт
публикуван 17 Мар, 2015 от Pavlina
...